За колеги

Скъпи колеги,

Можем да бъдем полезни за Вас като се опитаме да Ви помогнем чрез сътрудничество в областта на:

 

Ендодонтията – обърнете се към нас ако изпитате затруднение със сложен ендононтски случай свързан с: невъзможност да бъде намерен коренов канал, облитерирали канали и склерозирали пулпни камери, непроходими и анатомично криви коренови канали, при предварително налични сепарирани инструменти или счупени такива по време на работа, при зъби с тежки периапикални изменения, при зъби с перфорации на различни нива на кореновата система.

Можем да извършим микроскопски асистирана апикална остеотомия с ретроградно запълване на кореновия канал с MTA.

Бихме могли да Ви консултираме относно ендодонтската прогноза с или без лечение на даден  зъб.

За успеха на лечението и за да бъдем максимално полезни за Вас и пациента е добре да изпращате разпознатите от Вас тежки клинични случаи преди да опитате лечението им.Ако все пак сте започнали лечение и изпитате затруднение също може да се обърнете към нас.

Като услуга предлагаме и възможност за регулиран престой на лекари по дентална медицина в практиката ни с цел запознаване с нашите утвърдени клинични протоколи свързани с ендодонтското лечение.

Също така предлагаме възможността за допълнително обучение на денталните Ви асистенти в областта на ендодонтията и имплантологията.

 

Имплантологията –  можем да консултираме вашите пациенти във връзка с изготвянето на индивидуален имплантологичен план за лечение и свързаните с това процедури.

 

Оклузални проблеми – на базата на нашия опит можем да Ви дадем препоръки за поведение и клиничен подход при пациенти с признаци на оклузален травматизъм, абразио, болки в темпоромандибуларна става, невъзможност за определяне на централна релация при комплексна рехабилитация на дъвкателния апарат, изработване на протективни репозициониращи шини и др.

Ще се радвамеда изградим заедно едноползотворно сътрудничество!

 

За Вас бъдещи дентални лекари:

Ако имате желание да работите като стажанти по време на Вашето следване, заповядайте в MG Dental Clinic.Ще се радваме да Ви дадем полезни съвети и да се срещнем с активни, млади и амбицирани хора.