Новини

Д-р Грънчев завърши специализирана двугодишна програма в Dawson академия

Д-р Грънчев завърши специализирана двугодишна програма в Dawson академия с тема – комплексно лечение на случай с проблеми в захапката, долночелюстната става и  зъбно изтриване. С лектор д-р Ian Buckle(Dawson academy UK).

Публикация с участието на др Грънчев

Публикация с участието на др Грънчев относно съвременните тенденции в денталната медицина има в елитно списание

Доктор Грънчев беше поканен, като експерт, в телевизионна реклама

Доктор Грънчев беше поканен, като експерт, да изрази мнение относно проблема с чувствителните зъби и как да се предотврати чрез използване на специална паста за зъби, в телевизионна реклама.

Мъдрецът ви пречи, трябва да го извадите? Махнете го при нас – без болка и чрез най-новата технология на PRF.

Революцията на бързото и безболезнено заздравяване след хирургия е вече при нас.

Имаме удоволствието да ви представим PRF- богата на тромбоцити, растежни фактори и стволови клетки кръвна плазма. Използвайки най-добрата апаратура ние я приготвяме от взета на момента от вас кръв.  Получения продукт поставяме в раната и предизвикваме уникално бърз и безболезнен оздравителен процес. Толкова добър, че на другия ден сте пълноценни и готови да вършите любимите си неща.

Страдате ли от лош дъх?

Неприятният дъх от устата винаги е бил тема табу. Неудобството, което причинява в семейната, работната среда, както и в интимните отношения го определя, като сериозен социален проблем.

Медицинското наименование на лошия дъх е халитоза. Тя няма пряко влияние върху физическото здраве, но въздейства на междуличностните отношения. В същото време това състояние понякога е свързано с други заболявания в организма и е само един от техните симптоми.

Нашият екип от дентални специалисти може да се справи, само ако причината е в устната кухина или да установи ако не е от там, за да се търси истинския причинител на халитозата.

Ако се съмнявате за лош дъх и искате да научите повече, или искате да го премахнете не се колебайте, запишете си час за консултация, а ние ще ви помогнем да решите този деликатен проблем.

Импланти – какво трябва да знаем?

Имплантологията днес е много различна от доскорошните и нива. Тя е сигурен и предвидим лечебен метод за решаване на редица естетични и функционални проблеми.

Важно е обаче да знаете, че само комбинацията от метода на поставяне подготовката на мястото за имплантиране и последващото натоварване може да ви гарантира резултата, който очаквате. Трябват допълнителни образни методи за диагностика внимателно планиране и прецизно изпълнение.

Оставте ни да се погрижим за вас!